Бланідас 300 таблетки, 1 кг (засіб для дезінфекції)
340 ₴
289 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 300 грн
- В наявності
- Код: 17-0046
Універсальний дезінфікуючий хлорвмісний засіб
Особливості:
– зареєстрований дезінфікуючий засіб на основі хлор – засіб з широким спектром протимікробної активності (віруліцидна, бактерицидна, туберкулоцидна, фунгіцидна, спороцидна); – для дезінфекції та одночасного миття поверхонь приміщень (підлога, стіни, двері, підвіконня, віконні рами), меблів, предметів обстановки, санітарно-технічного обладнання, спортивного інвентарю тощо; – економічний: висока ефективність при низьких концентраціях; – знезараження питної води, фруктів, овочів, яєць; – добре змивається, не залишає нальоту на поверхнях; – термін зберігання невикористаного робочого розчину засобу становить 6 діб.
Рекомендації щодо застосування:
Дезінфекцію робочим розчином здійснюють методом протирання, зрошення, занурення. Поверхні в приміщеннях (підлога, стіни, двері, віконні рами тощо), предмети обстановки (тверді меблі тощо) зрошують або протирають серветками, які змочені розчином засобу. Норма витрати робочого розчину складає 100 мл/м2. Після закінчення дезінфекції приміщення провітрюють.
Дезінфекцію поверхонь проводять за допомогою відповідних технологічних установок (типу туманогенера-тор) методом розпилення робочого розчину засобу за відповідними режимами при нормі витрати 10 мл/м³.
Поверхні санітарно-технічного обладнання (ванни, раковини, унітази, душові тощо) зрошують розчином засобу або протирають серветками, які змочені робочим розчином засобу. Після дезінфекції та відповідної експозиції, оброблені об’єкти змивають проточною водою.
Овочі та фрукти попередньо промивають у воді, занурюють у робочий розчин засобу на 5 хвилин. Поверхню яєць птиці обробляють розчином засобу методом зрошення або залишають у розчині на 5 хвилин. Після закінчення дезінфекції овочі, фрукти і яйця птиці ретельно промивають водою.
Дозування:
– поверхні у приміщенні: 4 таблетки на 10 л води, експозиція 15 хвилин; – обробка санітарно-технічного обладнання: 4 таблетки на 10 л води, експозиція 30 хвилин; – знезараження овочів, фруктів, яєць: 1 таблетка на 10 л води, експозиція 5 хвилин.
Сфера застосування
Рекомендований для дезінфекції поверхонь, меблів, санітарно-технічного обладнання, яєць, фруктів та овочів на підприємствах харчопереробної промисловості, готельно-ресторанного бізнесу, учбових закладах, об’єктів комунально-побутового обслуговування та закладів громадського харчування і торгівлі.
Основні | |
---|---|
Виробник | Lysoform |
Країна виробник | Україна |
Тип | Дезінфікуючий миючий |
Основне призначення засобу | Для обладнання, Для підлоги, Для ємностей і тари, Для інвентарю, Для стін, Для столів |
Тип засобу | таблетки |
Користувальницькі характеристики | |
Упаковка засобу | Банка |
дозування | 4 таблетки на 10 л води |
Дія | віруліцидна, бактерицидна, туберкулоцидний, фунгіцидна, спороцидний |
Основні атрибути | |
Область застосування | Дезінфекція інструменту, Дезінфекція поверхні, дезінфекція обладнання, Поверхні санітарно-технічного обладнання |
Колір | Білий |
Кількість в пакованні | 300 шт. |
- Ціна: 289 ₴